ONS TEAM

Wout De Wachter

Annick Van Herck

Brigitte Verrijckt

Morgan Dewulf

Belastingconsulent, lid van het Instituut der Accountants en de Belastingconsulenten. Afgestudeerd aan de Universitaire Instelling Antwerpen als licentiaat in de rechten, gevolgd door een jaar Fiscale Hogeschool en Belgische Kamer voor Rekenplichtigen.

Na vijf jaar op de redactie van Fiskoloog, de toonaangevende nieuwsbrief inzake fiscaliteit, in 1996 op kantoor gekomen.

Wout behandelt alle juridisch getinte vragen en helpt ook zeer graag starters op weg met de nodige formaliteiten en adviezen. Huur- en andere contracten, sociale wetgeving en moeilijke of ‘verbrande’ zaken komen op zijn bureau terecht. En daarnaast natuurlijk ook BTW en personenbelasting. Wout is ook verantwoordelijk voor de informatica.

Accountant-belastingconsulent, lid van het Instituut der Accountants en de Belastingconsulenten. Zij studeerde af aan het Rijksuniversitair Centrum Antwerpen als handelsingenieur, en volgde daarna de cursussen A1 boekhouden van de Belgische Kamer voor Rekenplichtigen en de cursus Analyse van de Jaarrekening bij Prof. De Lembre aan de Rijksuniversiteit Gent.

Na een tiental jaar in loondienst had zij het tot Accounting Supervisor van New Wave Logistics (Belgium) nv gebracht, dochteronderneming van de Japanse rederij NYK Lines. Annick was hoofd van de boekhouding en stond in voor de contacten met de fiscus en voor de interne rapportering aan het Europese hoofdkwartier in Londen.

Annick is onze specialiste inzake vennootschappen. Zij is verantwoordelijk voor de volledige opvolging van de vennootschapsdossiers, van boeking tot neerlegging van de jaarrekening.
Fiscale planning op langere termijn en het bedenken van de juiste constructie op uw maat is haar doel.

Werkt sinds 1986 op ons kantoor. Met een diploma A1 boekhouding is zij ons meest ervaren cijferwonder : ze kan heel efficiënt boeken en heeft als geen ander doorzicht in gecompliceerde boekhoudingen. Vennootschapsboekhouden, diverse boekingen en journalen hebben weinig geheimen voor haar. Brigitte is ook onze steun en toeverlaat voor het voorbereiden van controles en het up-to-date houden van de wettelijke boeken.

Fiscale aangiften kunnen met een gerust hart aan Brigitte worden toevertrouwd.

Linda heeft in 2007 ons team vervoegd, maar heeft al jaren boekhoudervaring achter de rug. Zij verzorgt intrastat- en Prodcomaangiften en doet zowel forfaitaire als gewone BTW-aangiften.
Zij adviseert inzake voorafbetalingen van eenmanszaken en volgt de dossiers op tijdens het jaar. Zo worden de fiscale dossiers permanent bijgewerkt en optimaal voorbereid voor de aangifte in de personenbelasting.

Linda is vertrouwd met informatica en vindt feilloos haar weg in het grote aanbod van de nieuwste officiële gedigitaliseerde formulieren en aangiften.

Geschiedenis van ons boekhoudkantoor

Bob De Wachter met zijn echtgenote Magda Fiermans starte de bvba De Wachter & Partners in 1988.

De bvba was de voortzetting van de feitelijke vereniging De Wachter & Fiermans.

De fundamenten voor het kantoor werden reeds gelegd door de ouders van Magda Fiermans, Robert Fiermans en Laura Van Hove, kort na WO II.