[rev_slider_vc alias=”diensten”]

ONZE DIENSTEN

Starters

Wij beschouwen het als een voorrecht om startende zelfstandigen een duwtje in de rug te geven in de juiste richting. Als starter vindt u bij ons volledig en geïntegreerd advies voor een succesvolle start.

LEES MEER

Fiscaliteit

De Wachter & Partners biedt u een volledige fiscale dienstverlening. BTW, personenbelasting en vennootschapsbelasting is ons dagelijks werk.

LEES MEER

BTW

De BTW is één van de eerste domeinen waarin een fiscale integratie van de wetgeving van de Europese Lid-Staten vorm heeft gekregen.

LEES MEER

Boekhouding

Een correct gevoerde bewijskrachtige boekhouding is de basis van elk dossier. Met de krachtige professionele software van Briljant Account zijn uw cijfers steeds binnen handbereik.

LEES MEER

Vennootschappen

De oprichting van een vennootschap is werk voor de notaris. Maar omdat wij uw dossier kennen, zijn we ook best geplaatst om u te adviseren hoe de statuten moeten worden aangepast aan uw specifieke situatie.

LEES MEER

Juridisch Advies

Wij bieden u een eerstelijns-advies omtrent juridische vragen. Uiteraard is fiscaal-juridisch advies ons stokpaardje. Maar ook met vragen over huurcontracten, overnames, verkoop van uw handelszaak of vennootschap en over sociaal recht kan u bij ons terecht.

LEES MEER