Boekhouding

Boekhouding

Een correct gevoerde, bewijskrachtige boekhouding is de basis van elk dossier. Met de krachtige professionele software van Billit en Adsolut zijn je  cijfers steeds binnen handbereik.

Onze service gaat uiteraard verder dan correct boeken : beheer van openstaande posten van klanten en leveranciers, opvolging van de investeringen en de lopende kredieten, … Heb je een probleem bij de opmaak van een bepaalde factuur, dan staan we je met raad en daad bij. Via Billit kunnen we ook met je meekijken of je scherm overnemen om je snel verder te helpen.

Duidelijke afspraken : je komt liefst niet aanzetten met papier, die tijd is voorbij. Via Billit werken we naadloos samen, we helpen je graag op weg.

Onze andere diensten

FISCALITEIT

De Wachter & Partners bied je een volledige fiscale dienst­verlening. BTW, personen­belasting en vennoot­schaps­belasting is ons dagelijks werk.

STARTERS

Wij beschouwen het als een voorrecht om startende zelfstandigen een duwtje in de rug te geven in de juiste richting met een volledig, geïntegreerd advies.

VENNOOT­SCHAPPEN

Ben je toe aan een vennootschap ? We bespreken de geschikte vennootschaps­vormen, de implicaties en de formaliteiten die erbij komen kijken.

Scroll naar boven