Juridisch advies

Juridisch advies

Wij zijn geen advocaten, maar we hebben wel een jurist in huis. Met huurcontracten, overeenkomsten tot overdracht van aandelen, het overlaten van je zaak en bij tal van andere juridisch getinte vragen kunnen we je eerstelijnshulp bieden. De wisselwerking met fiscaliteit en fiscaal recht is uiteraard ook van groot belang.

We zijn niet te beroerd om aan te geven wanneer iets ons petje te boven gaat, zodat je probleem de gepaste aandacht krijgt van ter zake kundige specialisten. We hebben goede contacten met advocaten, notarissen en bedrijfsrevisoren. Onze ervaring zorgt ervoor dat we snel kunnen inschatten of het nodig is om op een externe specialist te raadplegen, en zo ja, wie we daarvoor kunnen aanspreken.

Onze andere diensten

BTW

De juiste toepassing van de BTW kan moeilijk zijn. Wij helpen je om fouten te vermijden en we dienen je BTW-aangifte correct in.

FISCALITEIT

De Wachter & Partners bied je een volledige fiscale dienst­verlening. BTW, personen­belasting en vennoot­schaps­belasting is ons dagelijks werk.

VENNOOT­SCHAPPEN

Ben je toe aan een vennootschap ? We bespreken de geschikte vennootschaps­vormen, de implicaties en de formaliteiten die erbij komen kijken.

Scroll naar boven