Starters

Starters

We doen niets liever dan starters op weg helpen. Je zit vol energie en staat te trappelen om van start te gaan. Dan is het aan ons om alles administratief in goede banen te leiden. Kom vooraf eens praten, een eerste gesprek is gratis (1u). Stort je niet hals over kop in een avontuur, laat ons eerst samen kijken naar haalbaarheid en cijfers. Want het is wel de bedoeling dat je inspanningen ook iets opleveren…

De volgende stap is vooral administratief : in orde brengen van je inschrijving bij een ondernemingsloket, je aansluiting bij een sociaal verzekeringsfonds en, indien nodig, de activatie van je BTW-nummer. Alle formaliteiten brengen we online in orde.

Volledige begeleiding

Als starter vind je bij ons volledig en geïntegreerd advies voor een succesvolle take-off van je onderneming. Samen bekijken we de juiste vorm : eenmanszaak of vennootschap, welke vennootschapsvorm past het best bij je activiteit, hoe zit dat nu met het financieel plan en wat komt er allemaal bij kijken ?

Vergeet ook je sociaal statuut niet : ben ik in orde met sociale zekerheid en ziekenfonds ? Moet ik van bij de start al denken aan een aanvullende pensioenopbouw ? We begeleiden je in dit kluwen en optimaliseren je dossier.

Copiloot

Ook en vooral na de start zijn we graag je copiloot. Jij spitst je toe op je activiteit en je klanten, wij voeren je boekhouding en staan je administratief bij. We signaleren onregelmatigheden, we helpen je correcte facturen op te maken en we zijn je eerste aanspreekpunt voor al je boekhoudkundige, fiscale, administratieve en bedrijfseconomische vragen. Waar nodig en mogelijk sturen we bij. We ontzorgen je qua belastingenvraagstukken en bouwen een bewijskrachtig dossier op, zodat je geen problemen krijgt bij een fiscale of BTW-controle.

Onze andere diensten

BTW

De juiste toepassing van de BTW kan moeilijk zijn. Wij helpen je om fouten te vermijden en we dienen je BTW-aangifte correct in.

BOEKHOUDING

Een correct gevoerde, bewijskrachtige boekhouding is de basis van elk dossier. Met onze professionele software zijn uw cijfers steeds binnen handbereik.

FISCALITEIT

De Wachter & Partners bied je een volledige fiscale dienst­verlening. BTW, personen­belasting en vennoot­schaps­belasting is ons dagelijks werk.

Scroll naar boven